tonymontana leylmom dante alighieri ilahi komedya stefen zweig bilinmeyen bir kadinin mektubu franz kafka dönusum suanda lewis carroll alice harikalar diyarinda ve mihail bulgakov bir doktorun anilari kitaplarini okuyorum onerecek olsam coookk kitap var
Dmt-01 leylmom ne tarz seviyorsunuz ona göre öneride bulunalım.Aklından bir sayı tut diye bi kitap var duymuşsunuzdur adını belki o kitabın yazarının kitapları çok güzel bence kalın kitaplar ama çok kısa sürede okunabiliyor.(polisiye).Ben polisiye gerilim severim genelde oyüzden tess gerrıtsen kitaplarını düşünmeden alırım.Şuanda zülfü livaneli serenad okuyorum.Çok basit geliyor aslında ama konusunu merak ettim.Çapraz okuma yapıyorum işteyken serenad evdeykende adam fawerın mobius kitabını okuyorum şuan için çok sarmadı ama.
leylmom Dmt-01 bende polisiye severim. Misal gazap üzümleri okuyorum şuan onu da çok sevdim o tarz romanlar da ilgimi çekiyor. Serenad ürün sepetimde ekli duruyor. Nasıl güzel mi tavsiye eder misiniz
damlanurtoraman Ayfer tunç aziz bey hadisesi kısa, güzel etkileyici bir roman. Yeni başlayanlara çerezlik🐥
Dmt-01 leylmom konusu güzel aslında dili çok basit geldi sadece.Tek solukta okunabilecek bi kitap diyeyim sıkılmıyorsunuz.Ben çalıştığım için pek okuyamıyorum günde 10 sayfa okusam kardır diyorum
forumgurmesi Bir çift yürek ( bestseller bir kitaptır) Avusturalyadaki aborjinlerin hayatını anlatıyor başından kalkmadan bitirmek istersiniz. Alamut Kalesi( 11.yüzyılda kendini peygamber ilan eden Hasan Sabah’ı anlatıyor, sürükleyicidir)