Arkadaşlar kızım 1 yaşında şu an..1 hafta ıcerısınde iki kez kafasından darbe aldı , yeni yenı yürüyor sureklı düşüyor aşırı hareketlı yerınde durmuyor iki kez Görümcemın çocuğu ile oynarken kafasından darbe aldı nasıl oldu bılmıyorum ıkı dk önce yanındaydım koltuğa çıkarmış Görümcemın çocuğu galıba oradan da oyuncağın üstüne düşmüş yanına gıttım kucağıma aldım bır baktık sesı ıcıne gıttı gozlerı yukarı kaydı bılımc gıttı o an çok korktum oturdum ağladım aydrmaya çalıştık su döktük öyle aydı ben yıne aldım hastaneye götürdüm tomografı çektiler temız geldı kaç gün yatamadım sabahladım başında bekledım korkumdan bır kaç gün sonra yıne gorumcegıl Bıze gelmıslerdı çocuğu ıle oynarken tam arkamda kafasını dolaba çarptı baya şişmişti yıne baktım gözler yukarı kayıyor Bılınc gıdıyor ben anlamıyorum bır darbede böyle gozlerının kayıp Bılınclı gıtmesi normal mi Artk korkmaya başladım randevu aldım norologa korkuyorum farklı bırsey mi var dıye evet aldığı darbeler kuvvetlı alnı fln morardı ama bu bayılma göz kayması fln benı çok korkutuyor epılepsı tarzı bırsey çıkar dıye çok korkuyorum oncekı yazımdan bılenler bılır beslenme sorunu olan Reflulü bır bebek ve streotıpık hareketlerı vardı oncekı aylarda sımdıde bır darbede bayılma durumu ıyıce gözümü korkutmaya başladı artık😢