Kbra89 Arkadaşlar bebeğim şuan 7ay 10 günlük.henüz desteksiz oturamıyor destekli oturup ellerini tuttuğumda kendini ısrarla geri atıyor normal mi bu acaba kafama takıldı
Deryazrlu Kbra89 her bebeğin gelişimi çok farklıdır. Korkmayın sabredin bekleyin o kendini hazır hissedince size belli edecektir annesi. 🥳🥰
Deletedmom388 Kbra89 Kızım 6ay 4günlük o da yapıyor oturtuyorum sürekli geri atıyo kendini😄Yeğenim de öyle yapardı sonra tamamen desteksiz oturmaya başlayınca normale döndü ama yine de yalnız bırakmamak lazım 🙏🏻
Kbra89 Deryazrlu özellikle oturttuğumda aniden kendini geriye atmasına çok kafayı takıyorm kucağımda otururken yapmıyor bunu sadece kanepeye fln oturtunca arkası boşsa hemen geri itiyor kendini ellerini tutuyorum ısrarla atıyor bu durum normal mi acaba :(
mommier Kbra89 canım benimkisi de aynı diyebilirim her zaman değil ama ara sıra yapıyor o hareketi 7 ay 5 günlük
Deryazrlu Kbra89 o sizden kopmak istemiyor bence 🥰 Kbra89 destekli oturtturun bi süre yavaş yavaş desteksiz oturtmaya başlayın kendini güvensiz hissediyor olabilir annesi yavaş yavaş onlar bize herşeyi öğreticek ♥️
turkan-04 Kbra89 merhaba bizim de aynı sizin bebeğiniz düzeldi mi acaba cevap verirseniz çok mutlu olurun
Kbra89 mommier Allah razı olsun canım ya içim rahatladı demek ki anormal bişey değil o zaman. Kendi kendime evham yapıp üzüldüm baya
Kbra89 Deryazrlu haklısınız 🌸bide prematüre bebeğim 35.haftada doğdu tabi oda etkiliyor.blr şey kafama takılınca hemen Google dan bakıyorum yine yazıp araştırayım dedim kötü şeyler çıkınca karşıma korktum 🙈kendi kendime evham yapıyorum sanırım ☺️
mommier Kbra89 bi de youtube ta bir doktordan dinlemiştim özgürlüğünü ilan ediyolarmış bu şekilde hatta bu hareketi kucakta da yapanlar varmış👍🏻🐣
Deryazrlu Kbra89 ooo int bakarsan neler var neler Allah korusun öksürsem kanser çıkarım boşverin int siz onun gözüne bakın o sizi yönlendirir 🥳
Kbra89 mommier özgürlüğünü severim ben onların ☺️Bi an korktum kötü bir şey okuyunca internetten çok sağolun valla içimi rahatlattınız 💐
Kbra89 turkan-04 merhaba yeni gördüm kusura bakmayın şuan 19 aylık 5 dakika yerinde oturmuyor boşuna endişe etmişim sizde üzülmeyin normaldir Allahın izniyle
Kbra89 Kbra89 hatta baya geç oturdu neredeyse 11 aylık oldu ama kısa zaman içinde birden oturdu sıraladı yurudu her bebeğin gelişimi kendine özel