SucukluSutlac Her gün akşam 7 den 10 a kadar uyumamak için direniyor ve uyumadığı için mızmızlanıyor. İnternetten araştırıyorum cadı saati diye geçiyormuş bunu nasıl aştınız?
mavii_98 SucukluSutlac sadece bekledim çünkü hiçbir şekilde ağlamaktan kendini alı koymuyordu sadece ağlıyordu çok küçük olduğu için dikkatide dağılmıyordu kucağımda hafif eğilip kalkarak sakinleştirmeye çalışıyordum çok zordu
tonymontana SucukluSutlac kizimi yeni uyutan ben🙃 dislerin on hazirlikta olmasi arti ataklarin baslamasiyla kurdugum uyku duzeni bozuldu
oguz13 SucukluSutlac aynı saatler bizimde cadı saati hatta hala uyumadı ama şöyle bir çözüm buldum duşa sokuyorum sıcak suyla vücudunu rahatlatıyor gene uyumuyor ama en azından ağlamıyor artık
metemom_ SucukluSutlac akşam 7 de uyutmaya çalışmaya başlama ileriye at saati Uyuduğu odayı uyutma şeklini değiştir
SucukluSutlac mavii_98 ağlaması kesilecek mi diye bekliyorum kesilmiyor asla. Sakinleşmiyor sadece mama içerse. O esnada uyudu uyumadıysa vay halimize
SucukluSutlac metemom_ vallahi hepsini denedim 10 a gelince saat uykuya çok daraldığı için çığlık çığlığa ağlıyor. Gündüz uykusu yeterli değil sanırım dedim uyku araları 20 dakika ayakta kalıyor