maygirl elifozkan şuan 27 aylık ama 12 aylık iken 8.5 idi:)her cocuk farkli degerleri yerinde ise duzenli baktiriyorsaniz yapacak bsey yok gen faktörüde var..siz kilodan cok farkli gelisimlere yönelin..🤷♀️
bekt55_ elifozkan her çocuk farklı gelişimi var sağlık yerindeyse Merak etmeyin genetik de olabilir hareketliyse yine fazla kilo almaz
durubalci anayimbencanim merhabalar benim kızım da 8 aylık 7200 gr doktor geriden geliyor dedi sizin doktorunuz ne diyor acaba
durubalci asilsmom_ merhabalar doktorunuz sorun etti mi kilosunu bir de boyu ve baş çevresi kaç cm acaba .
anayimbencanim durubalci değerleri normal çıktı yemesi de güzel genetiktir diye düşünüyoruz çünkü bende eşimde bebekken çok aşırınzayıfmışız birde çölyak belirtisi yok ama baktır dediler ne olur ne olmaz ona henüz baktırmadım
Barlas_mom elifozkan 12 aya 10 günümüz var 12 buçuk kg kızım. Ama bizim boyumuzda uzun biraz genetik olduğunu düşünüyorum çünkü aşırı ek gıda yiyen bir bebek değil. Sağlıklı olsun kilo çok önemli değil
gg3848 elifozkan 11 aylık 8650 bizim doktorumuz 1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olmasını bekleriz demişti yani kilosu gayet iyi dedi sizin kaç kilo ki bebeğiniz