Kızlar bilmiyorum astra seyahat ‘e inanıyor musunuz şahsen ben inanıyorum çünkü bunu yapan evliyalar ve peygamberler varmış zamında ve taa geçmiş zamanda bile yapılıyormuş . Ben bi ara çok araştırıyordum böyle şeyler ilgimi çekiyordu ama asla yapmaya kalkmadım yapmamda ama bazen ruh kendi kendine de çıkıyormuş Astrale dün gece başıma geldi uzun zamandır böyle şeylere bakmıyordum aklımda da yoktu gece uyurken biranda ruhum yukarı doğru çekilmeye başladı daha önceden araştırdığım için anladım ruhumun Astral yapmak istediğini ama ben zihnimden hayır bunu yapmak istemiyorum hayır Astral seyahat yapmak istemiyorum ama ben herne kadar desem de ruhum çekilmeye başlıyordu sonra durdu tam uyanacaktım derin uykuya daldım ve rüya görmeye başladım rüyamda lüsit rüyaydı farkındaydım çünkü ne yapmak istesem nereye gitmek istesem rüyamı kontrol edebiliyordum lüsit rüyayla normal rüyalardan ayıran özellik bu rüyanızı kendinizi kontrol edebilirsiniz bunuda çok az insan yapar bende çok nadir görürüm lüsit rüyayı yani sene 1 kere felan . Şimdi bu konuları bilmeyen biri gelip te saçma sapan yorumlar yapmasın bilmeyenler ve inanmayanlar bu tür şeyleri genelde dalgaya alırlar veya inanmazlar sizde benim gibi arada lüsit rüya görüyor musunuz veya hiç istemeden veya istiyerek Astral yaptınız mı ben daha önce hiç yapmadım ama istemesemde balıma geldi ama olmadı daha önce istemeyerek başına gelen var mı ?🌸(