selimleylim Merhaba bebeğim 4,5 aylık dönmeyi öğrendi ama geri dönmeyi öğrenemedi. Kafasını dik tutabiliyor ama uyku sırasında dönerse yüz üstü kalıyor. Allah korusun korkuyorum. Dönmesin diye yastık koyuyorum ama ona daha çok sinir oluyor uyanıyor. Başka bir yolu var mı? Yoksa tüm gece başında nöbet tutacağım bu gidişle😅
aslananne27 selimleylim benımde bebeğim 4,5 aylık donuyor ama geri de donmüyor 🤣 benim ki sadece sağ tarafına donmeyi öğrenmiş Bnde o tarafa yastık dayıyorum donmüyor deniyor baktı olmadı uyuyor 🤣🤣basende beceriyor yastığı aşmayı karın üstü basını yan çevirerek uyuyor o zaman kaldırmıyorum burnu acıktı çünkü nefes alıyor
ayhat selimleylim yastık koymayın. allah korusun boğulur falan kaldıramaz. benim bebeğimde öyleydi nöbet tutuyır sayılırdım. elimi üzerine koyar uyurdum. ki zaten dönüp geri dönemeyinxe hemen ağlıyordu. yatakta hiçbir şey olmasın
duyguluinsan selimleylim ahhh sormayın benimki de 5 aylık, dönme merakı bitmiyor, altını temizlerken falan her an dönmek istiyor. Bir de dönüp kalıyor, ağlıyor. Gece aklım hep onda kalıyor, umarım bir an önce geriye dönmeyi öğrenir
bekt55_ selimleylim benim kızım 4 aylıktan beri dönüyor ve öyle uyuyordu geri dönmeye öğrendiği kadar yüz üstü uyuyordu şimdi nasıl rahatsa öyle uyuyor
selimleylim aslananne27 benimki de sadece soldan dönmeyi öğrendi bazen kafayı yana çeviriyo bazende kalıyor öyle😂. Bir de yastık koyamıyorum çünkü dönmeyle birlikte yan uyumayı öğrendi ve çok sevdi öyle uyumak istiyo😂
aslananne27 selimleylim evet evet yan ve karın üstü uyumayı sevıyorlar benım ki de yan uyuyor yastığı aşamadığı zamanlar az yan çeviriyor popoyu uyuyor 😅😅😅 bebeler haklı sırt üstü uyulur mu ya🤣
selimleylim duyguluinsan sanırım onlar için çok heyecanlı ve büyük bir şey dönmek bu kadar tekrarlamak istedillerine göre az daha büyüseler kurtarırlar kendilerini ama küçükler
damla034 Benim bebeğim de 5.5 aylık geçen ay biz de öyleydik. Bebekler yeni öğrendikleri davranışları geceleri tekrarlarmış. O davranışı iyice öğrenince bırakıyprlarmış bunun için gğn içinde bol bol tummy time ve dönme egzersizi yapmamız lazımmış ki gece dönleri azalsın ❤️