Benim sırayla verdiğim sebzeler; kabak tatlı patates havuç normal patates bezelye karnabahar brokoli ıspanak semizotu. Buharda yada haşlayıp verdim, herşeye 3 gün kuralı uygulamadım alerjenliğine bakarak gün aşırı karıştırıp ta verdim. Ama yeni bir şeyi denerken mutlaka ya birtek onu yedirdim yada sadece onu katarak verdim iki yeni şeyi katmadım yemeğine. Meyveleri de sırayla muz kayısı şeftali nektari mor erik üzüm mango olarak yedirdim. Her sebzesine mutlaka zeytinyağı ve avakado koydum. Avakado alerjen besin değil, 3 gün uygulamaya gerek yok mesela ben her gün yaklaşık yarım avakado yediriyorum. Yumurtanın sarısını da çeyrek, yarım ve tam olarak 3 günde yedirdim. Artık her gün bir tam sarı yiyor. Ceviz i cam rende ile verdim. 3 gün uyguladım. Yemeklerini blender dan hiç bir zaman geçirmedim çorba gibi yapmadım herşeyi çatalla cam rende ile verdim artık tanecikli yiyor. Yoğurt geçen ay denedim, süt alerjimiz vardı yanakları kızardığı için bir ay erteledim alerjimiz kalmamış 🥳 ilk başlarken kaşık hesabı gittim ama tadımlardan sonra küçük kavanozun yarısını yemeye başladı. Şimdi neredeyse 2 kavanoz kadar yiyor ölçüm yok kasedekini göz kararı yapıyorum. Öğleden hemen önce taneli meyve yada sebze püresi yiyor, akşamüstü öğlen ne yediyse diğerini ve yarım kavanoz yoğurt. 3 kez çekilmiş kuzu kıyma ve tavuk yedirmeye geçeceğim artık.