Bebisim1234 4-5 aydır sırtımda beyaz açılmalar var dr vitiligo dedi stres yapma dedi ama şimdi çogaldı kollarımı ve yüzüme geçmeye başladı. Olan varmı varsa atlattı mı ve nasıl cok stres yapıyorum yüzümde iyice büyür cogalır diye
Tavuklupilav Bebisim1234 kardeşimde var hem de yıllardır geçmiyor maalesef bir tedavisi yok stresten uzak duracaksınız ve mümkünse vücudumuzu bir yere çarpmayacaksınız
zarifhanim Bebisim1234 Benim ablamda var. Beyazlayan yerler düzelmiyor. Yaz kış güneşten koruyun, güneş kremini saat başı yenileyerek kullanın dışarı çıktığınızda.
feync zarifhanim Bebisim1234 istanbulda iseniz bi eczacının vitiligo için tedavisi var. Kuzenimin lekeleri geçti
subrk Bebisim1234 kuzenimde 5 yaşında oldu ilk.Gitmedikleri doktor kalmadı. Ama geçmedi maalesef.Günese çıkınca yüksek koruma faktörü krem kullanın.Gecmis olsun
2853selen feync merhaba hangi eczane olduğunu öğrenebilirmiyim acaba, benim yeğenim de de çıkmaya başladı da biz de ilaç yapan eczane arıyoruz.
feync 2853selen istanbul sarıyerde ismi cengiz bayraktar. Kendisi sadece yüzyüze görüserek veriyo kremleri çünkü öncesinde kendi cihazı ile lekelere bakıyor
ynsvr Benim babamla 2 abimde var genetik sanırım bende başlamıştı şuan baya çogaldı takmıyorum kafama çünkü belli bir tedavisi yok olsa bazı doktorlardada görüyorum tedavisi olsa onlar bulurlardı
ynsvr Buarada benim bu istanbulda 23 nisanda deprem oldugunda çogaldı baya evde tektim bebegimle baya korktum
Mammamiaa_ Bebisim1234 kayınvalidemde var stresten olmuş geçmemiş. Ama hastalanmayançocuk var instagrmda Melike hanım. Beslenme yoluyla azaltmıştı birkaç kişiye ücretsiz ilgilenmişti bir sorun şansınızı deneyin.
feync sena2345yusuf evet kuzenim hala kendisine gidiyor. Onun vitiligo lekeleri geçti ama her şikayetinde ona gidiyor