aysenurbogday Kızlar doğum ücretlerinizi ne zaman aldınız ben başvuru yaptım sadece 1500 yatmış görünüyor normalde 5000 olması gerekmiyor mu
zeynepyade16 aysenurbogday ilk cocukta tek seferlik 5000 tl nisanda dogum yaptim kizimin kimligini cikartır cıkmaz basvuru yaptim mayis ayindada odemeyi aldım benim ilk cocuktu tabiki
Sedagoktas54 aysenurbogday yok hayır tek çocuk olsaydı tek seferlik 5 bin di 2. Çocuk çocuk 5 yaşına girene kadar her ay 1.500 tl,3. Çocuk ve daha fazla çocuk içinde 5 yaşına girene kadar her ay 5 bin
deniz_9555 aysenurbogday yok canım. İlk çocuğun var zaten. 2. Çocuğun 2025 sonrası doğduğu için 5 yaşına kadar 1500 alacaksın. Çocuklarının hepsinin 2025’ten sonra doğma maddesi yok. Sadece kaçıncı çocuk2025’te doğduysa o şekilde
aysenurbogday mommybird ilk öğretmenim ailem diye bi program var onu indirin indirdikten sonra e develet üzerinden sayfaya giriş yapın çocuk ekle butonuna basın çocuk ekledikten sonra bakabilirsiniz ayın kaçında yatacağı ve ne kadar yatacağı belli oluyor
gulaysanu aysenurbogday 20temmuzda doğum yaptım 1hafta içerisinde başvuru yaltım e devletten ama hala bı sonuç yok ilk öğretmenimden de bakıyorum bısey göremedım neden acaba
aysenurbogday gulaysanu ben öncelik e develetten baktım sonucunuz onaylandı dedi ondan sonra ilk öğretmenim ailem sayfasından tutara baktım