Pamukhanim_ birtutamorgu bende şarjlı dikey bir süpürgem olsun isterdim çünkü kızım bizim süpürge den çok korkuyorum aşırı sesli aaa bide kurutma makinesi diğer zaten her alet var evimde neredeyse ihtiyacım olacak
miniklerimad birtutamorgu ben direk olarak kocaman bir ev istiyorum sanki evim küçükmüş gibi 😂😂 şaka bi yana geçen bir ev gördüm iki daire birleştirip yapılmış 6 odalı ev öyle bir ev olsa bir oyun odası bir çamaşır odası yaptırırdım çünkü bütün evi şu iki şey dağıtıyor çamaşırlar ve oyuncaklarla başım bela da 😂
monarosealp34 Ben büyük bir ev istiyorum çünkü evime sığamıyorum oğluma oda yapmak istiyorum inşallah nasip olur en çok istediğim şey
Furkans_Mom_2018 oguz13 aynen kocaman küvetim vardı taşındım şükür diyorum temizleyene kadar anam ağlıyordu , doldurup içine de girmiyorduk 😀 şimdi yeni evimde yok neyseki
Deletedmom2987 oguz13 ay ben temizliği zor oluyor diye duşakabine teknesini bile koydurmadım eskiden annemlerde küvet vardı çocukken sararıyordu ne kadar temizlersen temizle
Furkans_Mom_2018 birtutamorgu öncelikle kendime ait bir ev ( tayinciyiz kiracıyız ) Philips kahve makinesi ( filtre makinem var ama 10 çeşit kahve yapan makinem yok ☺️ Kurutma makinesi ( eşim almıyo kıyafet çekiyo diyo) Koltuk ve salon takımı ( çok eskidiler eşimi kandırıp aldırıcam inşallah 😄
Deletedmom2987 birtutamorgu robot süpürge istiyordum ama şu patlaması falan olduktan sonra vazgeçtim gibi bişey barista kahve makinasından istiyorum ama çokta elzem bişey değil zaten kendim yapıyorum soğuk kahveyi 🤣 he birde kurutma makinası
oguz13 Deletedmom2987 ay razıyım içini sıcacık doldurur bir yatardım yarım saat valla bebeğide babasına bırakırdım 😂 çok istiyorum ama hep evler duşa kabin
merkursavascisi_06 birtutamorgu ben geniş bi balkon ve balkon mobilyası istiyorum ya salıncak falan🥲 Allah herkesi istedikleri şeylere helalinden kavuştursun🩷
ariadne Dikey supurge isterdim kurutma makinesi isterdim gecen gun esim dikey supurge alayim dedi safligima geldi elim kolum tutuyor ya bizim supurge de iyi diyiverdim demez olaydim o gunden beri aklimdan cikmiyor ruyalarima giriyor 😂😂😂