Gkceesnm sevval_5481 bence ev çok mantıklı bir karar değil ama araba almak kısa süreli teslimatı varsa mantıklı siz o parayı alana kadar herşey çok çabuk değişiyor 🥹
tosbiksmoms sevval_5481 Eminevim değil de fuzulevim den kurasız eve girdik ama biz 1 milyon a girdik Aralık’ta verilecek.
zeyneppce sevval_5481 çekilissiz mantıklı ama cekilisli cok mantıklı değil, kurada isminiz çıkana kadar yazıldığınız ucretin bir değeri kalmayabilir. Biz de pesinatli cekilissiz eve yazılmayi düşünüyoruz bakalım araştıracagzi
miabel9 Çekilişli değil ama çekilişsiz mantıklı. Bizim arkadaşımız eve girdi 1 buçuk milyon peşinat verdi 4 milyonluk eve girdi. Aylık 60bin ödemeyle 6.ayda alcak evini. Bizde arabaya girdik çekilişsiz fuzüleve
miabel9 selamunkavlen çekilişsiz de sıra yok. Peşinatı yüksek verince 5.ci ayda garanti arabanı alıyosun
tosbiksmoms sevval_5481 biz ev işi olmasaydı arabaya yazılacaktık bence mantıklı 5 ay gibi sürede veriyorlardi yanlış hatırlamıyorsam e 5 ayda araba parası biriktiremeyiz.
tosbiksmoms ebrulimebrulim 350 bin peşinat verdik aylık ödeme de 16.250 den başladı 6 ayda bir 5 bin kadar zamlanacak. 70 bin de dosya masrafı verdik.
sevval_5481 tosbiksmoms bende araba için 240 bin peşinat verip çekilişsiz 15 bin ödemeli düşünüyorum olursa tabi
yavruaslanlar sevval_5481 ne kadar araç dusunuyorsunuz bende dusunuyorum ama dpsya masrafı cok geldi 5 aya alacagımız araç ya cıkarsa gibi gibi dusunceler
sadbut yavruaslanlar benim oylr ıldu sıfır araç icin girdim 2. El aldım cok sukur aldık yine ama stune baya ekledim
yavruaslanlar sadbut kaç model ne aldınız bizde bakıyoruz elimizde sizin kadar var aracı satıcaz bizde
sadbut yavruaslanlar 2018 model aldık biz 70bin kmdeydi tertemizdi o sizin sececeginiz araca baglı kendiniz buluyorsunuz onu normal araba satan kisilerden birde satış konusunda arabayı satan kisiler pek guvenemiyor maalesef 4 5 araba bulmustuk eminevim yatıracagı icin parayo guvenmemislerdi