zerda_arven 16 ay 18 günlük hep düşüp duruyor sürekli kafasınının üstüne düşüyor kafasını vuruyor devamlı 7 aylıktan beridir böyle sizinkiler de böylemi gerçekten 2 dakika ayırmaya gelmiyor gözümu
seyma0661 zerda_arven of benim bebeğim de 5 aylık geçen hafta bazadan sırt üstü düştü aklım çıktı tomografi çektirdik allahtan bişey çıkmadı 🥺🥺🥺 çok korkuyorum düşmelerden allahım korusun tüm yavrularımızı
pozininanasi zerda_arven yani yeni yeni yürümeye başladığında sık düşerdi şimdi 17 aylık bu ara birden koşmaya başlıyor yere yapışıyor geçen hizini alamadi kapının pervazina carpti
Birdunyabircennetannesiii zerda_arven 4 yaşında az önce kapıya güzel bir kafa atmış ki sormayın Önüne bakmadan yürüyor Leyla oğlum😅
birerkekbirkizannesii zerda_arven 300 aylığım günde 7-8 defa senin çocuğun gibi düşünüp duruyorum ama saglikliyim hatta bazen seviye olarak ilerleyip de duvarla konuşuyorum falan kendi kendime konuşuyorum el kol falan yapıyorum bazen de konuşmayı unutuyorum sadece boş boş bakıyorum etrafa 😆
zerda_arven seyma0661 az öncede koltuktan düştü çok kötü düştü ya vala ben bu kızı napıcam bilmiyorum heryerden düşüyor çok hareketli ben bıktım artık
metomom seyma0661 ben hep yerde yatırıyorum gece beşiğine yatırıyorum bi kez düştü bidaha yanında olmadan düşebileceği yerlerde bırakmam yer daha güvenli
seyma0661 metomom ya saniyelik bırakmıştım örtü alıp gelene kadar düşmüş çok dönüyor yuvarlandı muhtemelen. Banada ders oldu artık direkt beşiğine koyuyorum yada yere