linosko1 21 aylik kizim kafasina vurup saclarini cekmeye basladi sinirlenince kizinca. Kendisini yere atiyor her seye agliyor nasil yaklasmaliyim bilemiyorum? 🫠
SuMisalii linosko1 siz üzerine giderseniz ya da yapma derseniz daha çok devam edecektir. Gözlerinin içine bakarak kendisinin sakinleşmesini bekleyebilirsiniz. Zamanla unutacaktır. O dönemde benim kızımda da vardı. Şimdi unuttu şükür.
linosko1 maviummu19 yani artik nasil davranacagimi sasirdim 🙈 fazlasiyla hareketli surekli tirmanip biseylerin ustune cikiyor izin vermedikce de o sekilde davraniyor surekli hadi gel şunu yapalim o zararli şunlarla oynayabilirsin vs diyorum ama bazende cildirma noktasina gelip sesimi yukselttigim oluyor
linosko1 Meri-Mel o sekilde de icim rahat etmiyor aglamasina birakiyorum ama o beni birakmiyor cogu zaman da 😄
Meri-Mel linosko1 Bu şekilde etmiyorum dersen süreç uzar canım öbür türlü bir hafta on gün içinde geçip gidiyor bizde öyle oldu.
kucumsu Bizim duygu durumumuzu değiştirebildiklerini fark ettiklerinde kararlarımızı da değiştirebileceklerini düşünüyorlarmış. O yüzden sınırlarımızı ne kadar esneteceğimizi deniyorlarmış 🙈