fikfikdamla Kizlar oğlum yumuşatıcı kapağı ile oynuyordu ben çamaşır atarken ,Sonra sifona basti ben bişey atmadı sandım , sonra farkettimki tikanmis kapak ama baya ilerde gorunmuyor bile nasıl çıkarabilirim yardim lütfen !
Deletedmom_289 fikfikdamla canım görünüyorsa eline çöp poşeti tak öyle al benim oğlum peçeteyi öylece atmış ben elimle çıkardım çöp poşeti takarak Bide canım yumşatıcının kapağı tıkamaz başka birşey de atmış olur suyu hiç mi çekmiyor yoksa zor mu çekiyor.
seda_akkl fikfikdamla ben bır keresinde kola sısesını kesıp vakumlamıstım işe yaramıstı ama sizinkıne kapak tıkanmjs nasıl olır bılemem.
fikfikdamla Deletedmom_289 Suyu hafif cekiyor temizliyor ama ben kapaktan şüphelendim çünkü bulamadım o kapağı bir daha maalesef.
fikfikdamla Deletedmom_289 çöp poşetini takip soktum gercejtende kapak tikanmis zor çıktı bir an korktum
Miniminnoss Kesin çözümü yaziyorum denendi onaylandiii 😆 5 lt su sisesini doldurun birden ters cevirip klozetin icine koyun ayaginizla şiseye sert bisekilde koyunca hemen basin taaa kanala kadar gidiyorbo tanzik lopppss diye bir sees acikiyor o anda 🤣🤣🤣
fikfikdamla Miniminnoss 🤣🤣🤣haha kız gece onu yapsambina ayağa kalkardı herhalde o sese ama mantıklı bır daha olursa deneyecegım