poyrazkoray07 Merhaba kız yada erkek farketmez çocuğum erkek oldugu ıcın öyle başlık attım benım oğlum 3aylık ve kafası sureklı sıcak bu durumu yaşayan varmı
Bihterrr poyrazkoray07 kızım var 11 aylık olacak doğduğundan beri kafası sıcak emerken boncuk boncuk terler artık hoplayıp zıplıyor yoruluyor kafasından ısı yayılıyor resmen
bulutum0163 poyrazkoray07 genelde bebekler vucut ısısını ayrlayamaz ondan olabilir birde bebeklerin beyni hızlı geliştiği için kafa bölgesine çok kan gider buda sıcak hissettirir. Ateşini ölçün 37.5 yada üstü ise ateşi vardır. Yoksa gelişimsel bir durum korkmayın sağlıcakla büyüsün 🙏
semiyehizal05 Benim oğlumda 6 ay 20 günlük hep terliyor sıcak hep erkek çocuğu sıcağı sevmez derler hep çıtçıtlıyla gezdiriyorum
eymeninannesi2704 poyrazkoray07 oğlum 16 aylık hala başı sıcaktır normal yani bu bebeklerin başları vücutlarına oranla daha sıcak oluyor
elifkesim poyrazkoray07 benim oğlumuzdan doğduğundan beri öyle 11 ay 20 günlük oldu değişmedi herkes erkek çocuğunun sıcak olur diyor. Doktora sorduk sorun olmadığını normal olduğunu söyledi