Meeerveunal Bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıyosunuz ben dalan roxy ile yıkıyorum fakat hiç kokusu yok kusmuk kokusu bile çıkmıyor kıyafetten şöyle doğal güzel kokusu olan bi deterjan öneriniz var mı
KYAG2509 Meeerveunal dalin kullanıyorum yumuşatıcı olarak dalin lavanta,uni pudra kokulu dönüşümlü kullanıyorum internetten almıştım
Meeerveunal Decetinky onu kullanıyorum zaten ama ütünün buharına bi basıyorum her yer buram buram süt kusmuk kokuyo😂
Meeerveunal Ozlm-msl yumuşatıcı kullanmak istemiyorum kendinden hoş kokusu olan bi doğal deterjan arıyorum
[silindi] Meeerveunal evet çok güzel kokusu baya yoğun hatta koku fazla geliyo çoğu zaman iki gün falan açıkta bekletiyorum kokuları dağılsın diye
Dsedaa Meeerveunal Green clean kullanıyorum deterjan da yumuşatıcı da tamamen bitkisel araştırabilirsiniz tavsiye ederim hemde çok güzel kokuyor 😍
Deryazrlu Meeerveunal duru granül sabun mis gibi tertemiz oluyor kesinlikle yumuşatıcı kullanmıyorum kimyasal var için de. Bu deterjandan memnun kalırsınız