minikmucizemm19 Kızlar bebegim 3 ay 6 günlük siveno sıvı deterjan kullanıyordum memnundum sonradan life bitkisel denedim ama kokusu var pek beğenemedim duru granül sabun önerdiler kullanıp memnun kalan var mı?
bilgedm minikmucizemm19 Ben doktorumuzun önerisiyle granül sabun kullanıyorum memnunum. Ebebekten aldım Baby me marka.
nergsyt arciha siv KendiEvimdeDeplasmandayim duru granül, granül tarzı ürünler temiz içerikli değil. Sizlerin ve bebeğinizin zarar verir. Temiz içerikli ürünler tavsiye ederim. Mesela gren clean, moms green, yeşil anne, siveno
KendiEvimdeDeplasmandayim minikmucizemm19 kaka gibi lekeleri çıkarıyo ya da kusmuk lekesini. Ek gıdaya geçtik, bazılarını çıkarıyo çok yoğun lekeliyse önce leke cıkarıcıyla sıcak suya basıp öyle yıkıyorum onlarda çıkmış oluyor
minikmucizemm19 KendiEvimdeDeplasmandayim tesekkur ederim deneyeceğim bende alıp suan e bebekten indirim var
bilgedm minikmucizemm19 Evet memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bebeğimin reflüsü olduğu için tüm giydiklerine kusuyor 😄 Herhangi bir leke kalmadı bu zamana kadar.
KendiEvimdeDeplasmandayim minikmucizemm19 ben stoklamıştım biraz bi kaç paket var. Sizde seversiniz umarım ☺️
suhedaaaaa minikmucizemm19 Doğumdan önce, indirimdeydi, 6 şişe green clean aldım. Çocuk bir yaşına girmek üzere hala 1 şişesi duruyor. Arada toz sabunla yıkadığımda oldu (Roxy) ama green clean’i tek geçerim. Kokusu olsun, temizliği olsun, çok beğeniyorum.
tuayyo minikmucizemm19 en temiz içerikli Dalan zeytinyağlı granül sabun çok memnunum içim rahatlıkla kullanıyorum