defnekusum_ Kızlar merhaba bugün aniden üşüme geldi hemen ince kazak giydim battaniyenin altına girdim biraz içim geçmiş sanki hâlâ içten üşüyor gibiyim neden böyle oldu ki 12 gün önce doğum yaptım bundan dolayı olabilir mi
babyygirll defnekusum_ ya ateşin vardır yada bizde şey derler sıtma tuttu diye ateşin varsa enfeksiyon falan olabilir
defnekusum_ gizememre ishalim 2 gün önce kan verdim 6 çıktı dahiliye doktoruna bugün gittim sınırın az üstünde diye önemsemedi
Aklimideliricem Evet hormonlardan dolayı oluyo titreme çok olmuştu bende de. Ama ateşinin olmadığına emin ol eğer ateşin varsa battaniyenin altına girme
yaranamadim defnekusum_ demir 6 yazdığınızı yorumda gördüm. Kansızlık ciddi üşüme yapar. Kan ilacı vermişlerdir mutlaka, aksatmadan kullanın.
fatma_kuzey defnekusum_ benim de doğumdan 3-4 gün sonra olmuştu uyuyordum agustosta doğum yaptım izmir sıcağında klimalı odada akşam üzeri uykumda tuttu bir anda ama nasıl titriyorum hemen üzerimi örttüm sakinleşmem 10-15 dakikamı aldı bir kere oldu ama çok etkili oldu ateşim yoktu benimde
Winner Beslenmenize dikkat edin, bağışıklığınız düşmüş olabilir. Bol yeşillik, meyve sebze ve protein destekli beslenin. Kolay değil bebek bakımları ve ev işine yetişmek.