Arkadaşlar bebeğim 14 aylık oldu sayılır, geçen yıl aralık ayından beri ücretsiz izindeyim. O arada evimizi satıp daha geniş ev falan aldık, yaklaşık 80/85 gram altın borçlandık ( altın konusunda karşı tarafın acelesi yok) 3 çocuğum var ve bebeğim çok hastalandı geçen yıl bu yıl ne olur bilmiyorum, işe dönüp dönmeme konusunda çok kararsız kaldım, 3 çocuk tek maaşla zor geçiniyoruz, çocukların ihtiyaçları oluyor, küçüğümü daha büyük ilde alerji ve göğüs hastalıkları yönünden özelde doktorlara götürmek istiyorum çünkü bir başlayınca sürekli devam ediyor bronşiti bunlar için de para lazım. Bebeğime kaynanam bakacak, onlara da pek güvenemiyorum ö bebeğim alerjik bronşit, dün bıraktım mesela onlara, döndüğümde dışarı çıkarmışlardı, yağmur yağıyordu ( korunaklı yerdeydiler) ama kayınpeder çocuğun yanında sigara içiyordu ( bu konuda benim kendi babam leş gibi kokuyorsun ( sigara kokusu), bu şekilde çoçuğa yaklaşma demişti ama çocuğun yanında görünce şok geçirdim, çocuğu alırken kv duruyor ya alma dedij bende sigara içiyor, bronşit zaten çocuk dedim. İçimden bir ses gelecek yaza kadar gitme bak bebeğine diyor bir his te işe başla, borcunuzu falan kapatın diyor ( promosyon da olacak eylül ayında). Sizce ne yapsam ya, eşim öğretmen, tek maaşla kışın çok zorlanırmıyız bilemiyorum.