Deletedmom245 Selam anneler, 4 aylığız şuan da oğlum maşallah çok iştahlı bazen böyle elma vs ağzına sürüyorum tatmak istiyor falan. Sizler ne zaman başladınız ve neyle ne şekilde başladınız bilgisi olanlar yazarsa sevinirim☺️
Deletedmom387 Deletedmom245 4 aylıkken başladım ama doktor söyledi bize mama içmediği ve emmediği için az az verdim sonra başladım baya veriyodum bir diğer doktor kilolu acil bırak dedi eşimde kimden ne duyduysa izin vermiyor ek gıdaya ama ben gizli veriyorum 🤪 çocuk durmuyo obur napıyım yerken ağlıyo bana da ver diye resmen
espalp Deletedmom245 5 aylık olduğu gün başladım ben. Önünde bi şey yemek imkansız hale geldi artık. Ona nedem yok diye ağlıyor🤣
Caglamarail Deletedmom245 cnm benim kızımda 4 aylık. Eczane de meyve süzgeci var çok güzel onlar elmayı soyup koyuyorum içine ucu da delikli biberon şeklinde yiyor afiyetle emerek
Cigdemm61 4 ay sonunda başlayabilirsin canım ama sadece tadımlık ve meyveleri en sona birak sebze ve yoğurttan başla ama içine tuz şeker atma
Deletedmom387 Deletedmom245 doktora bi sor bence ya bize bi doktor başla dedi diğeri başlama dedi bi zararı da olmadı aslında
Deletedmom245 espalp sanırım bizimki de o şekle gelecek babasıyla akşam birşeyler yerken falan bağırıyor 😃
Deletedmom387 Mervan3312 kaşık maması aldım kavonoz maması verdim patates havuç yumurta sarısı peynir yoğurt meyveyi yoğurtla karıştırdım verdim
Deletedmom245 Caglamarail ondan da aldım kullanmak istiyorum ama kaçıncı ayda kullansam iyi olur bilmiyorum