[silindi] Kızlar oğluma 1 yaş hediyesi olarak bunları aldım siz ne aldınız önerileriniz neler ilk yaş benim için çok kıymetli ne çabuk büyüyorlar 🥹
aslhnkrts [silindi] yürüme arkadaşı almıştım bende 😂 ama aldıklarınız çok güzel ☺️ bizde en çok alınan etkinlik kitapları cırtlı seri yada boyama yapmayı seviyo kızım o tarz şeyler almıştım hep
uykusuzluklarinanasi [silindi] yaa çok güzellermiş🫶🏼 hem geliştirici hemde tam ayına uygun. nereden aldınız acaba? bizde odasını süslemiştik duvarlara sticker vs yapmıştık. doğum günüde hazırlamıştım ama o sabah çayla kolunu yakmıştı o yüzden kutlama yapamamıştık🥲 şimdi çok kınadığım sünnet düğününü yapıcaz 1-2 aya😅😅
[silindi] aslhnkrts ya ne güzel yürüme arkadaşını teyzesi almıştı bir de kitaplarımızda var Cırtcırtlı, pop-up, tak çıkar, sesli, yapboz, dev boyut bu yüzden daha farklı bir şey alalım dedik 🥰
[silindi] aayyyssee ay ne kadar güzel eminim çok sevinmiştir görünce bende bazen eşime diyorum alsak mı diye ama evde yer kalmadı koyacak 🥰
[silindi] uykusuzluklarinanasi çok sağolun inşallah düğün dilediğiniz gibi gider çok geçmiş olsun 🥰 oyuncakların markası smartmax ben trendyoldan aldım ama mucit pandanın sitesinden de alabilirsiniz bunlar daha önceden yurtdışında varmış sadece şimdi Türkiye’ye de gelmiş manyetikler parçaları birbirlerinden ayrılıyor ve çeşitli şekilde kullanılabiliyor 1+ yaşa uygun olduğu için aldım
uykusuzluklarinanasi [silindi] çok hoşuma gitti gerçekten çok iyi bi seçim olmuş. güle güle oynasın minik, teşekkür ederim 💗
maygirl [silindi] kitap oyuncak heran alindigi icin bunlarin dısında bseyle degerlendirdik.Arabalari cok sewiyor..gorunce ilgisini ceken bi akulu araba vardi onu almistik birde gezmeyi cok sewiyor diye tatile gttik ertesi günü.güle güle sewerek kullanılsın hediyeniz nice yillariniz olsun şimdiden🌼
[silindi] maygirl çok sağolun ay bizimki tahminen ne zaman araba ve oyuncak sever acaba asla oynamıyor hemen sıkılıyor kumanda kablo versem eline daha çok oynar ne yapacağım bilmiyorum 😅 kitaplar sanki daha çok ilgisini çekiyor gibi odamızda kitaplık kurduk bu yüzden ama ben hala oyuncaklarda şansımı deniyorum
maygirl [silindi] 26 aylik kızım gun icinde ewde 10 saat duruyorsak misal yani uyudugi saatler haric kalan bitun zamanini kitaplarla gecirir.arabalari sewer oynar ama 20 dakikayi bulmaz…uzun uzun zaman gecrdgi sey halen kitap,lego 3.sırada arabalar oyuncaklar diyeblirim.bizmki daha cok binebilecehi arabalari sewiyor oyuzden akülüyüde cok sewdi😀zamanla sureleri uzar oynamasinin ama ilgisi neyse o yonde kaliyorlar..1 yasindada kitaptı halen kitaplar bizim
[silindi] maygirl bizimkide gider kitaplığından kitap alır okurum ve ne zaman kitap açıp okusam izliyor dinliyor sıkılmıyor sanırım kitapları daha çok sevecek bir de ilginç ne varsa onlarla oynamayı seviyor diğer aldığım oyuncakların hiçbirinin suratına bakmıyor eşimde daha oyuncak almam büyüyünce kendi seçer o zaman alırız diyor
maygirl [silindi] ewet sanırim sizin bebiate kitapnodakli umarm degismez bu yanı.oyuncakalrla oynama sureleri zamanla gelisiyor.şuan amaclarini vs tam kavramiyirlar.siz gistere gostere nasil oynanir neler yapilablr zamanla gelisiyor daha..🌼