kayrasehr Hipp mama bebeğimde çok gaz yapıyor aptamil ile kakasını kendi yapıyordu hipp ile kabız oluyo bide çok fazla gazı oluyor aynı şeyden muzdarip olan varmı
rabiaikde kayrasehr ne kadarlık bebeğiniz benimki 4 buçuk aylık 1 aydır hipp keçi sutlu kullanıyoruz gaz yapmadıda kakasını günde 1 kere o da baya zorlanarak yapıyor anne sutundeyken günde 3-4 kere yapardı kilosu da yavaş ilerliyor mamayi degissem mi bilemedim
Meryemozen kayrasehr ben de nutrilon la başladım bebegim gaz doldu hipp e gectim rahat ettim hepsinde etkisi farkli demek ki
oguz13 kayrasehr hipp combiotic kullanıyorum bende böyle birşey yapmadı hatta tam tersi en az 6-7 kez kaka yapar bir günde
kayrasehr esoyiigit bebeğim atopik dermatit egzama yani var bende keçi sütlü mamaya geçtim çok fazla gaz ve kabızlık oluyor aptamil ile günde bir defa kakasını yapardı gaz problemi de nerdeyse bitmişti bebeğim şuan 3.5 aylık
kayrasehr rabiaikde hipp gerçekten kabız yapıyor yeni doğunca da kullanmıştım sonra aptamile geçtim herşey normaldi egzama çıkınca keçi sütlü olan hipp mamayı kullandım bi haftadır tekrar kabız ve gaz yaptı
busraufukilbilge Bende hipp kullaniyorum . Gunde 1 kez kaka yapiyor Kabiz degil normal sekilde . Dogdugundan beri onu kullaniyorum her ay ortalama 1100 1150 gram kilo aldi . 2 ay 3 gunluk kizim
oguz13 esoyiigit çok yiyor diye yaptığını düşünüyorum bende emziriyorum da mama da veriyorum kilo vermesin diye, 😊 ne yapacağımı şaşırdım valla 😂
rabiaikde Hanimlar mamaya ne kadar veriyorsunuz benim oğlum 4 buçuk aylık 2 saate bir 100 ml içmeye başladı az mi