Ftmayldrm Merhaba arkadaslar bu kilolar naısk gidecek ve bsy soracagım emzirirken bazı detoks suları içilebilir mi içilebilirse işe yarayan detoks tarifi bilen varmı
Kayraaaa Ftmayldrm isteyince gidiyor sadece kararlı azimli olmak lazım ben şimdi oruç tutuyorum 2 hafta sonra diyete başlycm öncesinde 6 kilo verdim isteyince oluyor
Elfbkrcer Ftmayldrm ben de ekim de doğum yaptım göbeğim kaldı ve hala duyuruyor 36-38 bedendim şuan 40-42🤦♀️ Nasıl zayıflayacağım bilmiyorum
Deletedmom122 Elfbkrcer ben emziriyorum 3 gün diyet yaptım sütüm resmen azaldı. Bende korktum geri bıraktım diyeti ne kilolar gitti ne bişey. Öylece duruyorum 5.ayda tekrar baslıycam diyete
Kayraaaa Elfbkrcer evet cnm oğlum haftaya 8 aylık olcak 6 aylıkkeb ek gıdaya geçince başladım diyete 1 aydırda aralıklı oruç tutuyorum
Kayraaaa Ftmayldrm evet leslie yaptım bi kür yaptım onu söylesem mi bilemiyorum bazıları emzirenler kullanmamalı dedi her sabah limonlu su içtim ekmeği kestim tatlı abur cuburu kestim 4 gözle orucumun bitmesini bekliyorum hedefim 7 kilo daha vermek
Oyku123 Hamilelikte 19 kilo aldım . Dogum yapalı 35 gun oldu 15 kilo gitti bile bu kadar kısa sürede cabuk gitmesi normalmi bazen endişeleniyorum .