suzun0508 Kızlar 20 günlük olduk bugün normalde 2 saat uyku uyuyup uyanırdı bebeğim şimdi 1,5 saat uyuyo uyanıyor 8 dk toplasan anca emiyor ve 1.5 - 2 saat uyumuyor normal mi ? Kontrolümüz de haftaya
lenakor suzun0508 benim bebeğimde 27 günlük birkaç gündür sürekli memede kalmak istiyor kucakta uyumak istiyor gündüz 4-5 saat bazen geceleri 7 saat falan uyumuyor bende anlamadım nedenini bizimde hemen hemen 20 günlükken uykularının kısalmasıyla başladı bu durum
suzun0508 lenakor emmiyorda bizimkisi atak haftaları varmış ama daha o haftaya gelmedik napacağımı şaşırdım
Minikbirprenses lenakor Annesi daha çok küçük senin kokunu istiyor buda memeyle bağlantılı banada sürekli bu coxuk ac emzir emzir dediler ama çocuğum benim kokunu istiyor bunu hiç demediler
lenakor suzun0508 benimki emiyor canım 2 saat mememi bırakmıyor emzik yaptı resmen uyku saati beslenme saati hepsi karıştı doyuyor mu onu da bilmiyorum senin gibiyim ne yapıcam bilmiyorum böyle böyle büyüyecekler demekki eğer çişli bez sayısı 6-8 arasıysa doyuyordur diyor doktorlar bende onunla rahatlatıyorum kendimi
lenakor Minikbirprenses bende aç sanıyorum dün gece 7 saat uyumadı mememi bırakmadı yetersiz hissettim ama çişli bez sayısı gayet güzel huysuzluk yapıyor keyfi yerinde olsun sağlıklı kilo alsın da önemli değil ben kilo kaybetmesinden korkuyorum aç mı mememi bırakmıyor diyorum 🥹🥹
lenakor Minikbirprenses aynı şeyi yaşıyorum yatak seçiyor çoğunlukla kucakta uyumak istiyor bebede yatak sensörü var 😂😂😂
suzun0508 lenakor bez sayısı dedikleri aralıkta ama 1 hafta ara ile gittiğimde emmesine ve beze rağmen az kg almıştı hata mı oldu anlamadkm soramadım da doktora devlet hast. İki kişi girmiştik diğer hastaya baktı sonra soracaklarımda gitti arada kaynadı zaten. Ama haftaya göre normal demişti
Minikbirprenses lenakor çok normal canım daha çok küçük o ağzıyla hep emme refleksini yapar acmi. diye düşünüp strese girme sakın gazı vardır aglarsada 😅