isimsiz43 Bebeğimin poposunda gamze vardi 4 haftalıkken ultrason çekilecek de başka var mı böyle yaşayan
symdnzz isimsiz43 benim bebeğimde de vardı ultrason çektiler bir sıkıntı çıkmadı şükür. Sizin de çıkmaz inşallah 🌼
fdn25 isimsiz43 benim bebeğimdede vardı ultrason çekildi hiçbirşey çıkmadı. Doktor zaten çok çok küçük bi ihtimal ama kesinlik olsun diye ultrason istenir demişti. Şuan altı aylık olduk gamze falan kalmamış
babygirlandcatmom isimsiz43 her kaka sonrasında kulak pamuğu ile kontrol edin ordan kaka gelirse sıkıntı demişti doktorumuz. Kızımda da var
isimsiz43 symdnzz inşallah bnde de temiz sonuçlar alırım nden oluyormuş peki doktorlar birsey diyen oldu mu
oylesinebiri__ isimsiz43 bende de var bebeğim de de ultrason çekildi içinde sıvı birikmesi veya şişlik yoktu genetik
isimsiz43 oylesinebiri__ doktor taburcu olurken öyle birsey demedi sadece ultrason cekil dedi dediğin belirtiler olsaydi belli olurdu sanırım
[silindi] Bu durum bende de var annemde de eğer sızıntı yoksa çok da önemsenecek bir durum yok ama tabi doktor görmeli mutlaka yoksa bir sorun olmuyor
isimsiz43 [silindi] doktor hastaneden taburcu olurken dedi doktor ultrason çekil bende bekliyorum bakalım 4 haftalık olmayı
isimsiz43 defneduruu delik filan olsa doktor derdi herhalde 3 haftalikken taburcu oldum belli olurdu 3 günlükken
SuMisalii isimsiz43 sakral gamzeden mi bahsediyorsunuz? Kızım 33 aylık hala var kapanmadı. Ultrason çekildi bir sorun çıkmadı çok şükür. Korkmayın genelde kötü bişey olmuyor ama ihmal de etmemek gerekir.
isimsiz43 SuMisalii gideceğim ultrasona da haftası dolsun diye bekliyorum ultrason cekilesiye kadar bekleyeceğim ama bakalım nasıl beklerim
aselkussum isimsiz43 kızımda vardı bı sknti çıkmadı çok şükür bendede var ama ben 4-5 sene önce ogrndim onun sakral gamze olduğunu 😅
isimsiz43 aselkussum bilmiyorum belki bnde de var genetik mi oluyor ki eskiden gamze mi varmış korkutuyorlar anneyi bu doktorlar