Rabiiul Kızım neredeyse 14 aylık , çok hareketli asla yerinde durmuyor ve çabucak sıkılıyor nasıl oyuncak almamı tavsiye edersiniz ?veya evde hangi etkinlikleri yapabiliriz daha verimli geçmesi için çünkü sürekli aynı oyuncaklar sürekli aynı etkinlikler kendisi de bende sıkılıyorum
tazecikanne45 Rabiiul disko topu var. Telefondan şarkı açıyorum. Işıklı sesli dinliyor. Atı var eşeği var bisikleti var. Evde küçük kaydırak salıncak var. Dünya kadar oyuncak var. Etkinlikte yapmaya çalışıyoruz ama malesef. Onun derdi çekmeceler falan.
Rabiiul tazecikanne45 bizimkide öyle maalesef ev küçük ama akülü arabası atı 2 büyük oyuncak kutusu aktivite masası.. artık sıkıldı onlardan aktivite yapmak istiyorum ama zorluyor sürekli çekmece ve dolap içlerini boşaltıyor
Halime13 Rabiiul o aylardayken beceri geliştiren montessori oyuncaklarına ilgi duyuyorlar bul tak kovalar, halka geçirme, oklu kirpi, parmak boyama yaptırabilirsiniz, oyun hamuru, pirinç bulgur irmik koyup doldur boşalt yapma vs
Rabiiul Halime13 bul tak ve halkadan sıkıldı oyuncaklarını doldurup boşaltıyor 😆 parmak boyama için erken ağzına alır çünkü kirpinin de çubuklarını yer oyun hamurunu da yer
Rabiiul Halime13 maalesef her bulduğunu yemeye veya kemirmeye çalışıyor ne kadar hayır yapma desemde şu zamanlar işe yaramıyor çünkü dişlerimiz patladı daha çıkamadı