dilarakrt Kızlar kız kardeşim 100 de 70 burslu ameliyat hemşireliği kazandı sizce mamntıklı mı annemin durumu yok ama diyor artık dişimi sıkıp okutacağım bana danışıyor benımde bilgim yok pek nedşyoesunuz kızlar
Hiilyuss dilarakrt yazarken düsünmediniz mi kazanmış artık okusun bir sekilde. Eğer okumaya hevesli ve yarıda bırakmayacaksa tabii
eymenku dilarakrt ödenecek miktara bağlı ameliyat hemşireliği güzel bı bölüm okuyup atanirsa üç yıl sonra meslek sahibi olacak atanmazsa özel hastane şansı da var
tazecikanne45 dilarakrt güzel araştırılması lazım. Bazı üni ler ilk yıl burs veriyor sonraki yıllar ücretli oluyor ve bi kaç tane alttan dersin olunca bursun kesiliyor.
eymenku dilarakrt hayır atanirsa 3 yil sonra olmuyor bugünden itibaren 3 yil diye hesap yaptım kpss sınavı tercihi ataması beklemesi falan diye
goldengate dilarakrt cok pahalı ki bu bolumun atamasi var mi calisan acigi var mi bunlara bakmak lazim. Benim birkac tanidigim var bu bolumu bitiren henuz atanmadilar. Bir para harcayacaksa bari degecek bir bolum olsun
Ogulluana dilarakrt ailenin durumu yokmuş dişini sıkmayla olacak mı 270 bin lira. Okusa ataması kolay mı ? KPSS kazanma potansiyeli var mı kardeşin? Kardeşin okuyabilir mi? İki gün sonra okulu bırakıcam demesin. Çok iyi düşünülmesi gerekir. Hatayı en başında tercih listesine yazarak yapmış kardeşin