diyarbakir Bebeğim henüz 3.5 aylık 3 haftadır süt içmemek için savaşıyor resmen.Bazi geceler sorunsuz içiyor bazı geceler ise tekrardan içmemek için direniyor hep ağlıyor..Lütfen yardım edin bana psikolojikmen çok yıprandım artık.Fazla mama içirmek istemiyorum😢
ebrarozturk Sadece sabredin diyebilirim, 4.ay atağı meme reddi insan kendini çok çaresiz hissediyor ama geçiyor. Çokça sabır, sakin sessiz ve loş bir odaya geçip emzirmenizi önerebilirim.
sultan578 Bizimde 2.5 aylıkken başladı yaklaşık 2 hafta sürdü ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi derler ya tam olarak öyleydi.Biliyorum çok çaresiz kalıyorsunuz ama asla emzirmekten vazgeçmeyin zamanla düzeliyor dediklerinde inanmamıştım ama gerçekten pes etmezseniz düzeliyor.
sultan578 Bana hep ayakta emzir falan dediler ama asla beceremedim. Benim bebeğim uyumayan bir bebek sabah 1.5 saat uyanık kalması gerekiyor falan diyorlar uyanıyor bir şekilde emziryordum.1.5 saat geçince uyutmadan biraz emzireyim aç kalır yok diye uğraşıyordum evin içinde savaş veriyorduk.Çareyi şöyle buldum 10 dakika kadar bile uyuyup uyansa daha sakin emiyordu.Deneyebilirsiniz bunu bebekler uyku arasında daha sakin emiyor. Geçti dediğimede bakmayın hala bazen yaşıyoruz meme reddini ama kucağımda sağa sola sallayarakta sakinleştirip veriyorum genelde alıyor.