Gamzeliii03 Bugün eşimin doğum günü yemeğe çıkarıcam ama hediye ne alacağımı hala bilmiyorum o kadar çok şey aldım ki artık ne alacağımı bilemiyorum sizin fikirlerinizi almak istedim kızlar ne alabilirim sizce🌸🦋
ZeydsMom Gamzeliii03 ben dogum gunu hediyesini simdiden aldim verdim ps5 aldim. O kadar mutlu olduki sanki araba falan almisim ev almisim 🤣
SucukluSutlac Gamzeliii03 ben arabasının maketini yaptırmayı düşünüyorum doğum gününde. Geçen yıl ceket almıştım
Gamzeliii03 Hep_oyle_olur_zaten yani aklınıza gelebilecek birçok şey aldım. cüzdan kutuda set halinde aldım cüzdanı çakmağı kemeri bilekliği sonra kıyafet aldım ayakkabı aldım parfüm aldım kızımızın göz kısmıyla gümüş bileklik yaotırdım ya daha aklıma gelmeyen birçok şey var artık kafa durdu😂😂
Hep_oyle_olur_zaten Ben daha önce tişörtler vs almıştım deri kemer cüzdan takımı aldım gömlek almıştım başka hatırlamıyorum 😄 erkekler için de çok seçenek yok ya
ZeydsMom Gamzeliii03 ay cok zormus be. Simdi diger dogumgunlerinde de oyunlar alirim oh mis yirttim ben 🤣
Gamzeliii03 SucukluSutlac aaa bende instagramda görüp duruyordum ama bi türlü alamadım bu saatten sonra hiç yaptıramam zaten😂😂