soncahilbukucuu [](https://) Kızımın cildinde kuruluktan dolayı egzama gibi bıseyler çıktı doktor bu markayı önerdi. Hem şampuanını hemde bunu aldım. Şampuanı nasıl kullanacağım belli biliyorum. Ama bunu nasıl kullanacağım bilen söyleyebilir mi
Niyesordunbucevabi soncahilbukucuu duştan sonra kullanıyoruz genel de veya kuruluk olan yerlere devamlı sürüyorum kremin etkisi geçtikçe
Niyesordunbucevabi soncahilbukucuu bu duş jeli sanırım ben nemlendirici zannettim duştayken vücudunu yıkayacaksın sonra durulama yapacaksın
sarikavun soncahilbukucuu temizleme jeli almissiniz sampuanlarla zaten vucut ta yikaniyor pahali bir marka degistirebiliuosaniz losyonla degistirseniz daha iyi olur sanki. Banyo sonrasi tum vucuda surerdiniz losyonu. Ama bu da hassas ciltler icin olan degistiremiyosaniz da bildiginiz dus jeli gibi kullanacaksiniz bebiste.
esrayadasare soncahilbukucuu bunun krem olanını alın kullanın ben de hem şampuanımı hem de bunu kullanmıştım bayağı iyi gelmişti kızıma cildi kuruydu pul pul dökülüyordu