mszid Bebeğim dün 7. Ayına girdi henüz desteksiz oturamıyor devriliyor 2-3 saniye sonra sizin bebişler ne zaman basladı desteksiz oturmaya
KendiEvimdeDeplasmandayim mszid 9.aya kadar yanılmıyorsam oturmayabilir mama sandalyesi ya da vakumlu oturak varsa sık sık koyun içine
eliffmila 5.5 6 aylıkken oturuyordu desteksiz ama her bebeğin gelişimi farklı o yüzden canınızı sıkmayın
mszid eliffmila teşekkür ederim 🥰 endişe değil gibi de biraz merak sanırım ne zaman napacak diye sabırsızlık benimki sanırım ama dediğiniz gibi hee bebeğini gelişimi farklı haklısınız
mszid KendiEvimdeDeplasmandayim mama sandalyesine koyuyorum genelde yada etrafına yastık koyup oturtuyorum ama kendini kaydırıyor asagıya doğru uzanır pozisyona getiriyor🤦🏻♀️😅
KendiEvimdeDeplasmandayim hamcokelek33 ben 4.ayda kucağımda destekli başlamıştım kısa kısa. 5.ay gibi cansız destekle oturtmaya başladım doktorumuzun yönlendirmesiyle. 3.ayda hevesi vardı oturmak istiyodu ama prematüre doğmuştu yormak istemedim o yüzden. Doktorunuz da yönlendirir sizi ☺️