mbabygirlm Kızlar doğum yapalı 8 ay olacak 40 dışında hiç adet olmadım. Bugün kahverengi leke geldi ama az az akşam ve yatsı namazım kaldı. Banyo yapıp kılsam mı yoksa kılmasam mı bilmiyorum. Abdest alsam yine gelir belki
mbabygirlm mbabygirlm kızlar birde akşam mide bulantısı ve baş dönmesi için gittim serum taktılar. Hamile şüphem var dedim birde 8 aylık kızım var dedim ona göre mi serum takmışlardıe. Kızım emiyor şu anda
3kedili2bebekli mbabygirlm devamı gelmediyse abdest alıp kılın ama devamı gelirse namaz geçersiz olur serumu da ona göre takmislardir merak etmeyin
Nacafa mbabygirlm ya cidden mevcutta iki çocuğunuz varken nasıl 3. Konusunda dikkat edemediniz de şüpheleniyorsunuz hamilelik varsa ne yapacaksınız? Amacım kınamak değil ama şaşmamak elde değil
mbabygirlm Nacafa hanımefendi kesin hamileyim demedim. Sadece doğumdan sonra adet olmadım 8 ay olacak acaba leke şeklinde mi oluyor ve de namaz kılınır mı diye sordum
eliffmila Sana sadece parol takmışlardır Emzirdiğin için olmuyor olabailirsin çok normal Test yapmaları gerekirdi neden yapmadılarsa çok saçma Kan alınmadı mı
3kedili2bebekli mbabygirlm korkmayın boş serum bile vermiş olabilirler yada sadece bulantı ilacı belirttiniz sonuçta
eliffmila İçine parol koyuyuorlar ama o yüzden dedim bilmiyorum Eğer şüphelendiyseniz keşke yaptırmasaydınız
Meryemozen mbabygirlm banyo yapip her vakitte tekrar gelip gelmedigini kontrol edip abdest alip kilabilirsiniz