gokselkuzey Selam arkadaşlar mama sandalyesi önerisi Olan var mı ben ikea modelini düşünüyorum nasıl sizce fikir verebilir misiniz
patateskizartmasi gokselkuzey biz yer sofrasında yemek yemeyi sevdiğimiz için masası ayrılan modelden aldık ve iyi ki de bundan almışız diyorum. İstediğim vakit masasını da takıp yükseltebiliyorum ya da ilerde boyama falan yapmaya başlayacağı zaman çalışma masası olarak da kullanabilirim. Benim kullandığım marka wellgro
eliffmila Ben çok yer kaplamasın diye elele nin kini aldım görünüş olarak da çok güzel Bide benim kızımda reflü var sürekli kusuyor çok kolay yıkanıyor temizleniyor Ayak desteği yok sadece onu da marangozdan yaptıracağım şuan için gerek yok zaten
alparslan14subat eliffmila ayak desteği için e bebekte hazır var canım ordan alabilirsin istersen ben ordan aldım
eliffmila alparslan14subat Aaaa bilmiyordum ayarlana bilirse eğer tekrar bi bakayım teşekkür ederim 😊
alparslan14subat eliffmila hangi modellere uyum sağladığı yazıyor benimde mama sandalyesinde ayak yoktu bende bilmiyordum indirime çıkanlarda çıktı karşıma aldım hemen