goktugunannesii_ Balıkesir sındırgı da 4.95 şiddetinde diye bildirim geldi Uşak da hissettik ama ben korkuyorum depremden ve Uşak da büyük deprem bekleniyor bu korkumu yenemeyeceğim hiç herkes iyi mi hisseden var mı
bitboylum Kızlar çok hissediliyor mu gerçekten birkaç hafta sonra oralara gelmeyi düşünüyoruz ama çok korkuyorum neredeyse her gün oluyor
goktugunannesii_ bitboylum yani ben uşaktayım hissettim ve şimdi bildirim geldi 4.2 diye devam ediyor .
bitboylum goktugunannesii_ Allah yardım etsin bu birkaç senedir ne depremi ne felaketi bitti. Gerçekten bir yerlerde bir şeyler oluyor ama rabbim yardım etsin
mamacitaa_ goktugunannesii_ oyyy Van depreminden sonra deprem denilince bile çok ürküyorum. Allahim yardımcınız olsun inşallah tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏🏻
goktugunannesii_ mamacitaa_ amin inşallah ya ben hep etkilenirim depremden hissetsemde hissetmesemde bu değişik bir korku bendeki ve Uşak da bekledikleri için büyük deprem daha çok ürküyorum
mamacitaa_ goktugunannesii_ çok haklısınız ya insan korkmaz mı.. Tekrari olmaz inşallah korkulan gibi olmaz
busraufukilbilge İzmir torbalidayim bende hissettim kizimi uyutuyordum , allah beterinden korusun . 99 yalova ve duzce depremlerini yasadim Deprem korkum var en ufak satsintida tetikleniyor korkularim