pembikmom Kızlar tatlı sever misiniz günlük tatlı yapar mısınız neler yaparsınız yaptığınız tatlıları yazın resim de atabilirsiniz ben tatlıyı çok severim çok da yaparım evde sürekli tatlı olur bugün de limonlu cheesecake yaptım 🤤
Tatlican pembikmom Yazın karpuz ,dondurma hiç pasta filan yemiyoruz Kışın hemen hemen hergün pasta, sütlaç vs oluyor
Niyesordunbucevabi pembikmom bebekten önce bittikçe yapardım ama şimdi hiç vaktim olmuyor malesef en son ne zaman yaptım onu bile unuttum
Omeraslan pembikmom Çikolatalı tatlılar ♥️♥️ En son antepfıstıkli kup yaptım. Hafta da iki kere tatlı yaparım
newwmommy pembikmom tatlı severim de yapmaya gelince tembelim işte napim ama limonlu cheesecake de bayılırım ayrıca 🫠
fdn25 pembikmom tatlı yemeyi çok severim şerbetli şeyler hariç. Ama yapmaktan hiç hoşlanmam, hele sunum süsleme püsleme hiç yani Ama biri getirirse çok güzel yerim 😂
pembikmom fdn25 yaaa ben sana limonlu cheesecake’mden getireyim ye 😂 ben bayılırım çok severim süslemeye sunum yapmaya tatlı yapmak benim için terapi gibi 😂
Tatlican pembikmom Yaa ben gündüz dondurma bile yiyemiyorum sıcakta içimi bayıyor 😄Gece gidiyoruz dondurma yemeye😀
Niyesordunbucevabi pembikmom eşim sevmiyor malesef şerbetli tatlı sever. Çocuklarıma aynen öyle yapıyorum pratik şeylerden
newwmommy pembikmom valla ne güzel olurdu bende denemek istiyorum da kötü olur diye denemiyorum 😂😂😂 sen benim yerime de bi dilim ye arkadaşım 😂
pembikmom Niyesordunbucevabi benim eşimde sütlü tatlılar sever sütlaç gibi öyle tatlılar yapıyorum bende
aslananne27 pembikmom bizim evde sütlaç ıslak kek eksik olmuyor eşim sağolsun 😅çok sever bittiğinde yine ister bıkmıyor da 🫣daha bugün yine sütlaç yaptım
aslananne27 pembikmom tüm erkekler aynı ya😅başka tatlı yapsam dolapta duruyor yemiyor bi dilim yer bırakır
pembikmom newwmommy teşekkür ederim canım denedim bugün valla dedim olur ya olmazsa tatlı sonuçya her türlü yerim 😂 oda tadına daha bakmadım birazdan bakacağım inşallah olmuştur görüntü güzel ama 😂😂