stuncer Bu uygulama ile derin dondurucuya attıktan sonra tadında değişiklik olmuyor deniyor. Oğlum buzluk sütünü içmedi, bu şekilde deneyen var mı acaba hanımlar, tadında değişiklik oluyor mu, yapan varsa detayını söyleyebilir mi 🌺
aleynaderin1 stuncer böyle yaparsan ısıyı ayarlayamazsın işindeki vitaminler ölür anne sütü sıcak bir kapta benmari usulü ısıtılarak kullanılır
busrasya23 stuncer anne sütü direk cezvede ısınamaz inek sütü mü bu? Sağımdan sonra direk dondurucuya sonra ne zaman kullanılacaksa tabiii ki benmari usulü ısıtılır.
TalentedMom stuncer cezvede ısıtılmaz bir kabın içerisinde kaseye su koyun öyle içebileceği kadar ısınmasını sağlayın
stuncer aleynaderin1 yorum için teşekkürler fakat kastettiğim bu değil, sağdığım sütü buzlukta saklamak için cezvede hafif ısıtıp kaldırınca çözününce koku olmuyor deniyor, bunu deneyen var mı diye sormuştum
mystery00 stuncer bi kaç kere okuyunca anladım bende 😄 sağdıktan sonra ısıtıp buzluğa kaldırınca koku oluyor mu diye soruyorsunuz demi
stuncer TalentedMom bunu kastetmedim, anne sütünü dondurucuya atınca oğlum içmiyor, bir saklama yöntemi olarak cezvede hafif ısıtıp buzluğa koyunca tadı değişmiyormuş, bunu sordum
stuncer mystery00 evet bunu deneyimleyen var mı diye sormuştum, eğer tadı değişmiyorsa böyle yapacağım
TalentedMom stuncer he anladım tine de cezvede ısıtmayın buzluğa koydultan sonra alınca eriyince tadı değişmiyor ki aynı kalır
mystery00 stuncer bence yapma canım ısıtılıp buzluğa atınca çıkardığında çözünüp tekrar ısıtılacak sonuçta sütün vitamini değeri kaybolur fikrimce
stuncer TalentedMom benimki değişiyor hafif, iki bebeğim de almadı buzluk sütünü maalesef.. ben de farklı bir yöntem arıyorum :(
TalentedMom stuncer arkadaşların dediği gibi vitaminler ölebilir ek gıdaya geçtiyse yoğurt yapabilirsin
blueberryyy__ stuncer kesinlikle ısıtıp konulmaz ama ben sizi anladım. Isındığı anda tüketilmesi lazım ki birde üstüne dondurucuya koyup tekrar çözdürüp ısıtacaksınız. Anne sütü asla direkt olarak ısıya maruz kalamaz zaten
TalentedMom stuncer hiç denemedim daha bebeğim 17’günlük çok sütüm olursa deneyeceğim ek gıdada verilir yapan bir çok kişi Var mayalamak için de activia Kullanılabilir
subrk stuncer yoğurt yapılmaz. Çünkü ısıtmamak lazım.Soğuk olarak meyve püresine veya su ile yaptığınız pirinç unu yulaf irmik gibi muhallebilere soğuk olarak ekleyebilirsiniz.Buzluktan çıkan süt buzdolabında çözdükten sonra bir cezvede suyu ısıtıp biberonu içine koyup ısıtıyorum. Buz kokusu olmuyor