nihlemm Doğum yaptığım 2 ay oldu 2. Bebeğim spralden korkuyorum hap+ gericekilme ile korunmak istiyorum daha önce Yasmin kullandım adet yaklaşınca baş ağrısı yapiyodu şuan kullanamam onu zaten memnun olan varmı birde daha adet olmadım
aysebb nihlemm Zlynda kullanabilirsiniz. Ben 22 aydır kullanıyorum. 40 ımda başlamıştım adet olmadan direk başlanıyor sorun olmuyor
Yaseoo nihlemm ilaçla alakası yok bnce baş agrisnin ilaç kullanmadan baş ağrısı çekmeye başladım .bende hap +geri çekilme + prezervatif kullanıyorum. Bazen 2 yöntem bazen 3 yöntem yapiyorm ama ilaçla alakalı değil baş agrniz mide bulantısı yapıyormu.
nihlemm pnarkrd emziriyorum da sütu azaltıyor yazmışlar zaten sütüm az yaşayan oldu mu acaba bu durumu
Birminikaslan nihlemm yok ben kullanıyorum sütümü felan azaltmadi sadece reglimi kesti kilo yapar felan diyorlar ama ben de öyle etkide etmedi
nihlemm Yaseoo hamileliğimden önce birkaç ay kullandım adet düzenlesin diye adet olmama bı kaç gün kala baş grim başlıyordu ilacı bıraktım bidaha yaşamadım
aysebb annebalim_ Yan etki olarak adet kesebilir bende kesti. Arkadaşımda kullandı onda kesmedi mesela
ikiaslanannesi aysebb bende zylnda kullnıyorum benımde cok cok azalttı adetimi akıntı seklınde oluyor resmen