Bebekligiller bi bakar mısınız güvenilir mi 🤔 çok şikayetim var affedersiniz ama koku çok oluyor. Ne edeyim sipariş vereyim mi 🤔 doktora gittim çare bulamadım
jasminebk Bebekligiller böyle sayfalar çıkıyor ara ara ama güvenilir mi belli değil canım ya nioli yağı fayda ediyor diyorlar denedin mi bilmiyorum ama
metehansmomm Bebekligiller nioli yağını denediniz mi? Genital bölge için çamaşıra damlatılıyor ve kötü kokuyu engelliyor. En sağlıklısı doktora gitmek ama bunuda bir araştırın derim
Bebekligiller Blaurose doktor ilaç veriyor sadece. Muayene ediyor bişey yok diyo. Adet düzensizliğim de var mesela ona da normal diyo kilo ver diyo. Ama ben yazın acayip rahatsızım kışın günlük ped takıyorum ama yazın tam bir işkence
Bebekligiller goldengate çam sakuraya gittim bağcılara gittim kanuniye gittim. En son Sadi konuk kaldı. Kadın doğum klasik davranıyor araştırmıyo. Hatta bi ara örnek aldı temiz çıktı
tsf Bebekligiller benim de doğumdan önce kötü koku akıntı mevcuttu adet kanım bile bi değişik kokardı sürekli duş alır çamaşır değişirdim ilginç şekilde dığumdan sonra geçtii çamaşırım uzun süre kalınca bile kokmuyor bence siz bi hormonlarınıza baktırın