blueberryyy__ tuana303_ merhaba , ben çocuk gelişim uzmanıyım. Kelimeler tam mı çıkmıyor yoksa kelimesi mi az biraz detaylı anlatın. Yardımcı olayım
tuana303_ Nefnanmom gitikte onlarda emar falan istedi götürdük emarda çığlık cigla bırakmadı. Cekelimde
tuana303_ blueberryyy__ kelimeyi yanlış ifade ediyor ben dil altına baktım bişey varmı yok ama yok bişey çok üzülüyorum
betul912_ tuana303_ bir akrabaminda 4 yaş çocuğu net konusamiyor doktor bir önceki çocuğun fazla konuşmasından demiş gerçekten diğer çocuk fazla bıcır bıcır fazla konuşkan bir çocuk sizinde öyle mi
blueberryyy__ tuana303_ bu yaş aralığında normal 5-6 yaş arasında düzelir. Sadece siz her yanlışında düzeltirsin ve arkasından mutlaka doğrusunu söyleyin. Çok çok kitap okuyun, karşılıklı sohbet edin
mercankus blueberryyy__ benım oğlunda geç konuşan çocuklardan biri maalesef ki sımdı beş yaşında konuşuyor artık ama bazı harflerı çıkaramıyor f harfi v dıyor mesela fener değil de yener gibi
blueberryyy__ mercankus 6 yaşına kadar normal ama sonrasında düzelmez ise dil terapistine gitmenizi tavsiye ederim
blueberryyy__ tuana303_ bu dönemde kalıcı kalmaması için ekstra ilgi şart tabi ama yetişmek de zor anlıyorum sizi