Denizsever34 Arkadaşlar merhaba yarın bebeğim 3 aylık olacak. Sağlık ocağında eczaneden aldığım rota aşısını yaptıracağım. Bunun için doktordan reçete veya izin belgesi gerekiyor mu? Bu aşıyla ilgili bilmem gereken bi durum varsa yazarsanız sevinirim 😊
Halista Denizsever34 ben ağızdan verildiği için evde kendim yapmıştım,ateş vs gibi bir durumlada karşılaşmadım
Tugceeeee12345 Denizsever34 ben doktorumdan rica ettim hastaneye götürmek istemiyorum çok salgın var dedim doktor onaysız yaptılar ama heryer yapar mı bilmiyorum şimdi tekrar görüşeceğim ikinci doz için yaparlar insallah gerçekten hastaneye götürmek istemiyorum çünkü ciddi salgın var büyük küçük herkes hasta bide su corona isi çıktı biliyorsunuz bence bir konuş sağlıkocağı doktorunla o şekilde yapsınlar
Denizsever34 KYAG2509 Benim sağlık Ocağındaki hemşire de getir yaptıralım dedi. Aynı il farklı ilçedeki arkadaş sağlık Ocağı doktoru onaysız yapmıyor dedi o yüzden size sordum
Denizsever34 Hastane hep ateş enfeksiyon ben çocuğumu oraya götürmek istemiyorum. Allah’tan sağlık Ocağındaki hemşire getir yapalım dedi onay felan istemedi
Arifege Ben bugün yaptırdım aşıyı 300 TL ve ağızdan veriliyor kolay bir aşı bebek için de zor olmadı .
Aliferman Denizsever34 aşıyı alır almaz sağlık ocağına git yaptır evde sakın bekletmek ben akşam yedide aldım sabah 9 da yaptırmak için gittim dolapta olmasına ve buz kütlesi ile götürmeme rağmen yapmadı bozulma olasılığı çok yüksek oluyormuş ve ben 315 tl verip ikici aşıyı aldım ve onu yaptı benim yaptığı. Hayatı yapmayın
Denizsever34 Aliferman eşim bugün aldı yarın sabah yaptıracağız ama. Sorun olur mu ki üzüldüm şimdi 😢
Denizsever34 Aliferman eşim eczaneye sormuş sorun olmayacağını söylemişler. Umarım sorun olmaz çünkü az parada değil
Aliferman Denizsever34 Denizsever34 bizde ecz sorun olmaz dedi ben 2. Almak zorunda kaldım gıda ile aynı dolapta olmaz mış ısı zincir bozuluyor dedi bebeğin ölür bozuktur bu aşı dedi kırdı
Nureylul Denizsever34 doktorun reçete yazması gerekiyor biz o şekilde olduk hastanede yaptırdım bende