Vet-mom Fırında tavuk patates, pilav, mercimek çorbası ve salata var kafamda ama ek olarak ne yapabilirim sizce?
myavocado Vet-mom yoğurtlu bir soğuk yapılabilir, yoğurtlu biber kızartması ya da havuç tarator gibi bir şey, bir de börek bence ara sıcak olarak gayet yeterli olur.
Elabebekkk12 Vet-mom ay benimde bugün akşama misafirli yemek telaşım var 2 minik çocuklada zor oluyormuş 😀 bende mercimek çorbası pirinç pilavı minik güveçlerde etli yemek ortaya salata ve kuru dolması tatlı olarak da magnolia var 😀
KuzeyinAnnesi03 mamacitaa_ ben e artık sulu yemek kültürü kalmadı çok fazla oluyor ve yenmiyor ortaya zeytinyağlı tabağı olabilir piyaz gibi
Furkans_Mom_2018 KuzeyinAnnesi03 sulu yemek yoksa bizde sofra eksik sayılıyo özellikle eşim babam doymaz😀 bazen annem gün tarzı menü hazırlar kek börek salata vs babam sofradan kalkınca doymadım daha ne yesem der..eşim de aynı şekilde yani illa ki bi sebze yemeği ya da kuru baklagil olcak veya makarna yaptıysam yanına çorba yani illa sulu😀 Eşim anca içli çörek yaparsam ikna oluyo yanına bişey istemiyo
KuzeyinAnnesi03 Furkans_Mom_2018 maşallah kız 😂😂 bizde tek yemek bile yetiyor makarna koysam tek yine laf etmez bazen hiç yapmam direk sipariş ver diyorum 😂😂😂