Busraa15 Kızlar bir haftadır günde 1 kere bazen 2 kere mama veriyorum biberon meme reddi yapıyor Eds de zor oluyor başka önerebileceğiniz beslenme şekli var mı biraz daha rahat kullanabileceğimiz bebeğim 4 ay 7 günlük bu arada
Etmeninannesi Busraa15 bizde hiç meme reddi olmadı ama bazen mamasını icmediginde kaşıkla iciriyorum hem onun daha çok hoşuna gidiyor hem banada kolaylık oluyor birde öyle deneyin
Whiteangell Busraa15 bebeklerim ayıaynı hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bende mama kullanıcam ama karara veremedim bu ay az kilo almış bizimki
Zulubik Busraa15 10 gündür eds ile veriyorum. Biraz uğraştiriyor ama sütüm arttı şimdiden. Sıkma Kasik biberonlar var, onları deneyebilirsiniz
Miranmzgn Busraa15 bn antikolik biberon kullanıyorum. 4 aylıkken sütüm yetmemeye başladı . Önce kendi sütümü sonra biberonu veriyorm henşz bi red yaşamadık. Bebekler genelde biberon daha hızlı doyurduğu için memeyi Reddediyolar ama antikolik biberonda çekmediği sürece gelmediği için bnce hala red yaşamadık
Busraa15 Zulubik bende edsyle veriyorum ama üzerinde yoğunlaşacam sanırım diğer yöntemler bize uymuyor
Etmeninannesi Miranmzgn katılıyorum bizde aynı şekilde içindeki aparat hem gazi engelliyor birde çok başarılı 👍🏻