minikdoga Merhaba, ilk postumu açtım kararsız kaldım eşim de ısrarla sen karar ver dedi. Tatil günümüzde kızımıza da iyi gelecek bir aktivite yapmak istiyoruz. 8 aylık hanımefendi. 5 6 aylıkken Ormanda ya gitmiştik ama pek anlamamıştı hayvanat bahcesiydi. Başka ne yapabiliriz var mı acaba degisik yerlere giden yoksa tekrar hayvanlarla doğayla iç içe olacağı bir yerlere mi gitsek fikirleriniz neler.? 🌸
Kerem_k1 minikdoga deniz kenarı oyunları çocukları çok eğlendiriyor. Biz bugün oğlumla taş toplayıp boyadık, geçen kumdan kaleler yaptık, kazıp havuz gibi yapıp gemi yüzdürdük. Bebekken şişme havuzunu deniz kenarına koyup içine oyuncak balıklar atıp yakalamaca oynardık. Benim tatil diyince aklıma deniz gelir😄
myavocado minikdoga genelde açık hava park mesire yerlerine gidiyoruz, temiz hava alıp bakinmak iyi geliyor ☺️
minikdoga Kerem_k1 ay ama su sogudu artik burada keske gidebilsek ama çok sevimli aktiviteler teekkur ederim :)
minikdoga myavocado evet muhtemelen o şekilde ebit rota yapacagiz gibi duruyor gecen aylarda hayvanat bahçesine gittik bakti ama çok tepki vermedi belki artik anlar diye düşünüyorum 😊
cokbilmismom minikdoga anladım bizim burda da biraz ruzgarliydi ama kumda daha çok vakit geçiriyor zaten girmedi pek marmaradayiz su çok güzeldi sıcak
myavocado minikdoga 6 aylık iken biz de hayvanat bahçesine gitmiştik anlamıyorlar evet pek. Eskişehir de gitmiştik biz, akvaryum vardı bir de, akvaryumu çok sevmisti, baya ışıklı renkli filan ya ilgisini çekmişti, varsa yakınınızda güzel olabilir.
minikdoga Bulamadık yapacak bir sey dedik neyden keyif alir deniz mi yapsak ama malesef su sogudu rüzgar oluyor 😔
minikdoga cokbilmismom ay Marmara öyledir tabii burası Karadeniz maalesef ki hem dalga hem rüzgar kum zaten değmesen bile her yerine giriyor rüzgardan belki doga ile iç içe hayvanlarla hasır nesir bi aktivite yapariz 😊
minikdoga cokbilmismom evet zaten su rüzgardan hemen pisleniyor ve deniz anaları sahile vuruyor berbatt