mehtaptiryaki 19 günlük olduk bir kac gündür devamlı ikinma sesi cikariyor gaz damla ilaç kullanıyorum fayda etmiyor galiba günde bir kere yesil renk kaka yapıyor doktor normal dedi dünden beride kusuyor dr a gitmelimiyim
Minikbirprenses mehtaptiryaki normal evet geceleri özellikle okadar çok ikinirdi ki içim giderdi biz ağlama krizlerinde gittik gaz dediler o aylarda ıkınma refleksi gaz çok oluyor
ZeydsMom mehtaptiryaki ikinci bebegimde uykuda ikinmalar vardi gazi oluyordu ama kendisi cikariyordu . Hic gaz damlasi kullanmadim ikisinde de cunku doktor izin vermedi. Ama simdi 3 aylik olacak artik ikinmalar gecti . Kaka rengi mamadan da olabilir d vitamininden de. Kusmasi nasil fiskirarak mi yoksa yedikten sonra azicik mi
Minikbirprenses mehtaptiryaki evet birnsure ıkınma oluyordu bizde kakasi bazen yeşil bazen Sari 3 aydan sonra gaz konusunda rahatliyorlar kendileri çıkarıyor ama ıkınma bir refleks demişti doktorumuz
ZeydsMom mehtaptiryaki o zaman artigini kusuyor. Normal bisey o. Curutup kusuyor oyle derlerdi eskiler
newwmommy mehtaptiryaki benimki de 19 günlük çok ıkınıyor gaz damlası vs fayda etmiyor şaştım kaldım 😕
aleynaozalpp14 mehtaptiryaki canım onun gazı var ilk ay bizde gazdan çok sıkıntı çektik hangi damlayı aldıysak yaramadı kusturdu damlaları gazı çıkarabiliyorsan pek önermiyorlar