Birprensannesii__ Pazartesi günü bakır spiral taktırcam.Tavsiyeniz var mı neye dikkat etmem gerek ? Ertesi gün hapı yinede kullanılması gerekli mi ?
Esoz1110 Birprensannesii__ Hap daha önce hiç kullanmadım bilgim yok bende taktırdım içim rahat olsun diye
canseltkn Birprensannesii__ hapı bilmiyorum kullanmadım ama bende spiral var+ geri cekılme 3 senedir böyle korunuyorum
Papatya5801 Birprensannesii__ 2 buçuk senedir sadece spiral ile korunuyorum gayet güvenli fakat arada baktırman gerek kayma vs varmı diye
familiy Birprensannesii__ ay bende pazartesi aldım randevum var korkuyorm biraz adelşmi gitmek gerekşyot
Birprensannesii__ familiy Bende korkuyorum evet adetlik gitmek gerekiyor ben adet günümü bekledim öyle randevu aldım
Niyesordunbucevabi Birprensannesii__ Sadece spralle 5,5 sene korundum 6 ayda bir gidip kontrol ettiriyordum sende kontrolleri ihmal etme
tunahan1234 Birprensannesii__ iki gün önce takdirdim sizi korktmak istemem ama benim canım çok yandı halada lekenleme ve simdewtli kasik ağrısı bel ağrısı çekiyorum
silakadir tunahan1234 adetli iken mi taktınız bende taktirmayi düşünüyorum ama acıyor mu normal alttan muayene gibi diyorlar
_tugcee tunahan1234 Ayy bende taktıracam ilk defa ama gerçekten acıyor mu ya🥺🥺bildiğimiz elle mi takıyorlar
Birprensannesii__ tunahan1234 Yapacak birsey yok bana bu korunma yöntemi diğerlerinden daha güvenli geliyor mecbur artık 😬
tunahan1234 silakadir aynen alttan muane rahmi actiklari bir alet var o çok canimi acıttı yok ben yeni doğum yaptım 3 aylik adet olmuyorum
canberky mervecrbg silakadir ben taktırdım piskolojik olarak korkuyordum ama hissetmedim bile takılırken takıldıktan sonra hafif ağrı çok az lekelenme oluyor
tunahan1234 _tugcee yaa benim çevremde herkes bana dediki hiç açılmıyor ama benim çok ağrım oldu off halada çekiyorum şuan karnumda sıcak su torbasi var hamile kalma korkusu olmasa takdirmaxdim
Busrabltdrgn Biraz takarken acıyor ama hemen geçiyor 1.5yıldır ben de kullanıyorum ama lekelenmeliyim hala devam ediyor
silakadir tunahan1234 AA bende yeni doğum yaptım benimde 3 aylık daha olmadım ya korkuyorum ama kalırsam diye pazartesi randevum vardı korktum şuan 😂
defnesmam42 Birprensannesii__ gayet memnunum. Ek koruma yapmak zorunda kalmıyorum hap alsam unuturum çoğu zaman içmeyi erkeğin korunmasına da güvenmem