lagerthaa Duygularım çok karışık 🥴 bebeğim 10 aylık henüz test yaptım anında iki çizgi çıktı.. sezeryan doğum yaptım doktorum 2 yıl kesinlikle hamile kalma demişti.. nasıl bir süreç beni bekliyor
1prensh lagerthaa en çok korktuğum şey ama ablamda bebeğine 3 aylıktı hamile kaldığında sezeryanlıydı doğurdu ama hamileliği biraz zor geçti dikiş yerlerinin olduğu yer hep ağrıyor diyordu ama sağlıkla kızını zamanında kucağına aldı
mamacitaa_ lagerthaa ay plansız çok zor olmalı.. korunmadiniz mi kız? aralarinda 19 olucak yani dimi en başlarda çok zorlansan da iyi ki diyeceksin her an için 🤗 Allahim kolaylaştırsın sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻
Nida_kavk lagerthaa hiç korkma hiç bisey olmaz Allahın izniyle bende öğrendiğim de bebeğim 11 aylikti şimdi biri 1.5 yaşında biri 3 olcak Ekim sonunda ha zor oluyor mu illaki ama beraber oynadıklarını gördükçe iyiki diyeceksin
aselomerasaf lagerthaa benimde çocuklarımın arasında 21 ay var sezeryan ikiside bir sorun olmadı Allah yardımcınız olsun hem güzel hem zor günler sizi bekliyor 😀 destekciniz vardır insaAllah gerçekçi olmak gerekirse ilk zamanlar çok zor oluyor sonraya dogru herkes birbirine alışıyor 😀😀
sekerparemm lagerthaa bu durunu yaşamaktan çok korkuyorum Allah yardımcın olsun gelen nasibiyle geliyor üzme kendini
lagerthaa sekerparemm bende öyleydim ve ertesi gün hapı içmeme rağmen oldu ama yinede olumsuz birşey demek istemiyorum :/
1prensh lagerthaa sadece biraz dikkat etmen gerekiyor ağır işler yapmayacaksın canım zaten doktora gittiğinde seni bilgilendirir hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
alpaslanmom_ lagerthaa biraz zor oluyormuş karın büyüdükce sezaryen yeri acıyormuş ama sonu güzel olsun 🙏🏽
lagerthaa mamacitaa_ canım kondom kullanıyoruz ve sadece 1 kere kullanmadık onda da ertes72 içtim ama olanlar oldu
mamacitaa_ lagerthaa ama olanlar oldu Oyyy kıyamam yaa demek olucagi varmış. zaten hamilelik sadece bir kereligine mahsus bir durum 😁 iyi düşün inşallah güzellikle gelir geçer 💟
birbeyazoglanbirkarakiz Oğlum 9 aylıktı kızıma hamile kalmıştım hiçbir sorun yaşamadım, ne hamilelikte ne de doğumda
lagerthaa birbeyazoglanbirkarakiz çok tedirginim çok korkuyorum herkes çok zor diyor hayatınız tamamen bitiyor falan diyor
birbeyazoglanbirkarakiz Oğlum 9 aylıktı kızıma hamile kalmıştım hiçbir sorun yaşamadım, ne hamilelikte ne de doğumda
birbeyazoglanbirkarakiz lagerthaa evet çok zor ama hayatın falan bitmiyor tabiiki de sırf seni korkutmak için söylemişler. Ben aynı hayatıma devam ediyorum valla sadece ilk zamanlar biraz bocalıyorsun normal olarak oda alışıp düzenini kurunca sıkıntı kalmıyor zaten