eymenku simseklivekalpli benimkini kayinbabam yetiştiriyor ilaç falanda kullanmıyor ama yinede bilemedim
Meri-Mel simseklivekalpli Üzümün ishal yaptığını 35 yaşında öğrenmem, geçmiş olsun canım ,bence salgın olmasada da bu durum 3 günü buldu ise probiyotik başla 🥺
simseklivekalpli Meri-Mel ya kiraz bozuyor mideyi biliyorum da üzümü ben de bilmiyordum sadece tek ortak noktalari üzüm diye onu söyledim, başka bişey olsa hepimizde olurdu çünkü onlarda var sadece.
Meri-Mel simseklivekalpli Hiç bilmiyorum gerçekten bir sürü kişi yazmış ya demek ki oluyor herhalde 🙈 Evet yoğurt da olur.
Pirasalipuding simseklivekalpli eczaneden probiyotik al canım düzelir merak etme bazen benimkilerde aşşırı derecede kokulu oluyor neden bilmiyorum ama endişelenme bence birde bol bol su içir
maygirl simseklivekalpli bu surecte pirinc lapasi yedirin yayla corbasi tarzi bseyler.muz yogurt kefir agirlik werirseniz kendiliginden toparlanir belki.salcali yagli yiyecklerden abur cbur tuketmi var ise tamamen kesin varsa tabi