defnes32 50 günlük bebeğim var biliyorsunuz ki ilk zamanlar hep kendileri uyuyor ama şimdi asla uyumuyor ben mamasını içirip koyuyorum 4 saatten fazla uyanık kalıyor uyuması lazım değil mi ben mi uyutacağım daha elli günlük bebek hangi yöntemle uyur ki siz ne yapıyorsunuz daha iki aylık olmayan bebek sallasam sallanmaz. Sorum şu artık ben mi uyutmaya başlayacağım kendi kendine uyuduğu dönemler bitti mi
bakkalemzigi defnes32 öyle bi sallanırki zor da kalsan 😂 sizin uyutmayız gerek bi ninni açıp ya da siz söyleyerek yüzüne masaj yapabilirsiniz , ayakta kucakta saklayabilirsiniz , duş aldırıp uyutursun çok zorda kaldın ayakta bile sallarsın mecbur 🫠
defnes32 talhamamy öylede çok uzun sürmez mi şuan ana kucağında hafiften salıyorum ama hiç uyuyacak gibi değil ve üçten beri uyanık koca insan gibi
defnes32 bakkalemzigi bişey olmaz demi sallasam daha Yenidoğan gibiya ama her gece banyo yaptırıyorum gece uyusun diye
bakkalemzigi defnes32 çok hızlı değil de ben mesela kundak yapıp sallıyordum hafif o zamanlar çok gazlı bir bebekti çıkarsa da gazı huzursuzdu hep ayağımdaydı elektrikli ana kucağıda vardı salıncakta durmazdı
bilgedm defnes32 Gündüzleri ana kucağında sallanarak uyuyordu (5 aylık olacak aynı😄). Gece uykusuna geçerken de poposuna hafif hafif pışpış yapıyorduk sonra kendi uyumaya başladı.
bilgedm defnes32 Bebekler sallanarak uyumayı seviyorlar. Ayakta sallamaktansa ana kucağı sallasın 😄 Günden güne istekleri çok değişiyor. Bi gün sallanmak ister bi gün pışpışlanmak. İnsan zamanla alışıyor deneye yanıla.
talhamamy defnes32 uzun süren ağlama krizleri yani anlamamanız mümkün değil genelde her gün aynı saatlerde başlar bacaklarını karnına doğru çeker
defnes32 talhamamy yani dün ve bugün bacaklarını sert sert karnına çeke çeke ağladı ne yapsam susmadı gaz galiba
Yaso_ defnes32 Ay bende o hatayı yaptım kendileri uyuyor sandım hiç uyumuyordu çocuk bende şikayetleniyordum uyumuyor diye meğer uyuyamıyormuş çocuğum 5-6 saat uyanık kaldığını bilirim
zweifachmama defnes32 evet uykuya geçişine destek vericeksiniz size bi öneri verebilirim anlına ve burnuna hafif deyecek bişey koyun mendil olabilir başörtü olabilir herhangi bişey