Dmtt06 Yarın kardeşimin düğünü var kızım 15 günlük mecburen gideceğiz ama eşime diyorum ki sen görünürsün biraz bebeği alır çıkarsın salon düğünü açık hava olsa neyse bir de yüksek ses bebeğin kulağına zarar verir mi bilemedim 😥
arzuapo Dmtt06 valla benim bebeğim 4 buçuk aylık dün nişana götürdüm salona o kadar korktu çığlık çığlığa ağladı ki sakinleştirmem çok zor oldu kulağına pamuk tıkadim ben olsam götürmem daha çok küçük bir sürü kişi görecek bebeği nazar var ben korkardım ya benimki 4 buçuk aylıkti yine gittiğime pişman oldum yine sen bilirsin
maygirl Dmtt06 okadr kucuk bebek kaoalinortam yuksek ses girdirilmemeli.hem korkar hem sakinlige ve size cok ihtyac duyar..aglamaktan mahbolablir.hem kaoalinortam aşılari yok hastalıga cok açık.girdirmeyin.
YorgunAmaMutluAnne Dmtt06 bu soru şaka mı o sesten biz bile rahatsiz olurken 15 günlük çocuğun kulaklarina zarar mi vereceksiniz keyfi yere şaka gibi ya
sek_kahve Dmtt06 ses noktasında sıkıntı tabi, hoparlörden uzak tutmak lazım. Yetişkin olduğum halde kendi kınamda kulağımın dengesi şaştı, yenidoğana bir şey olması daha kolay olur bence
Dmtt06 YorgunAmaMutluAnne inanki hiç gidesim yok 2 saat uzaklıktaki bir şehirdeyiz mecburen eşimle gideceğiz aynı şehirde olsak direk bırakıp evde onları giderim ama işte en mantıklısı eşim bebekle aile evinde kalır ben büyük kızımla giderim
Ymomm Dmtt06 kardeşimin düğününe yakın doğumum olsa muhakak tarih uygun hale getirilirdi tabi imkanlar uygunsa, sizde lohusasınız enfeksiyonlara açık bir durum bebeğiniz ve sizin için bence sizde çok kalmayın dinlenmeye en çok ihtiyacınız olduğu dönem
Dmtt06 pozininanasi annem yokki geçen sene vefat etti 😢 o yüzden kardeşimin yanında olmak istiyorum özellikle
sekerszkahve Dmtt06 ben gittim hayatımın hatasını yaptım sizin yerinizde olsam bebeği kati suretle götürmem
cokbilmismom Dmtt06 ay çok yüksek ses yani iki üç aylık olsa neyse bide salon bence durmasın ya esiniz onu dışarıda gezdirsin
cnhavva Dmtt06 benim bebegim 4 aylik hala gerekmedikce kalabalık ortama sokmuyorum ananem vefat etmisti hepimiz orda oldugumuz icin ilk defa bu hafta kalabaliga girdi
Papatkokusu123 Dmtt06 Yani 15 günlük bebekle gitmek biraz hem sizi zorlar hem bebeğe zarar verir ben bile 4 gün oldu doğum yapalı 2 çocuğum var sıkıldıkları için anca yakın parka getirdim bence gitmeyin
Birkullanici Dmtt06 git bişey olmaz, onlar çok az duyuyor zaten, pusete koy yeterki kimseye öptürme. Düğün boyunca uyur